A cica, aki bajusszal született

A cica, aki bajusszal született


A macskákról készült fotók mindig is nagy sikert arattak az internet népénél. A gazdik folyamatosan osztják meg a jobbnál jobb fotókat kedvencükről. A képeken látható Mostaccioli névre keresztelt macska fotói is vírusként terjednek a neten, egy egyszerű ok miatt: bajusszal született. Mostaccioli szája fölött egy olyan „minta” helyezkedik el, ami egyértelműen egy valódi bajuszra hasonlít. Natalie, a gazdija pedig örömmel osztja meg az egy éves, 10 hónapos kedvencéről készült képeket, a macska saját Instagram fiókján.

 

 

Natalie Mostacciolira és három testvérére a kertjükben talált rá, amikor még csak egy naposak voltak. Egy vad, párducmintás macskamama hozta őket világra, és Natalie édesanyja éppen a kertben öntözte a növényeket, amikor cicasírásra lett figyelmes, ezért beszaladt a lányáért, aki azonnal meg is kereste a hang forrását. A kiscicák el voltak ázva, ezért Natalie azonnal gondoskodott róluk: megszárította a kicsiket, majd valahogy becsalogatta a házba az anyjukat is, hogy az ő felügyelete alatt lehessenek. Eleinte nem figyelt fel a kiscica bajuszára, mivel ezt a macskamama nem is nagyon engedte: folyton sziszegett, morgott, és karmolt, amikor csak Natalie meg akarta érinteni a kicsiket, de később, amikor a nő meglátta a bajszot, úgy gondolta, hogy így nehéz lesz majd neki gazdit találni. Ez a jóslat meg is valósult: Mostaccioli két testvérét egy szerető család fogadta be, a harmadikat pedig egy idős uszkár mellett sikerült elhelyezni, de a bajuszos cica iránt nem érdeklődött senki. Így hát Natalie megtartotta a cicát, aki addigra már a szívéhez nőtt.

 

 

Mostaccioliról viszonylag hamar kiderült, hogy egyáltalán nem fél és nem szégyenlős a kamerák előtt, így nem véletlen, hogy aktív az Instagramon.  Habár a macskák nem arról híresek, hogy szeretnek pózolni, Natalie mégis megtalálta annak a módját, hogy jó képeket készítsen kedvencéről. A macskát mindig a nevén szólítja, és valahogy felkelti a figyelmét, érdeklődését, így a fényképezőgépe memóriája már több száz nagyszerű felvétellel van tele.

 

 

Natalie Mostacciolit benti macskaként tartja, mindig nagyon védelmezi, és fél, hogy valaki elviszi tőle, ezért nem engedi ki egyedül. Hiszen a bajuszos cica imádnivaló, ráadásul telis tele van szeretettel, bújós, és hízelgős, különösen éjszaka szeret Natalie-hoz simulni. Szeret „feleselni”, ha szólnak hozzá, mindig válaszol. Sportos, imádja a játékokat, és természeténél fogva minden érdekli, rendkívül kíváncsi. Imádja a figyelmet, amit kap, és a vendégeket is köszönti egy hello-t jelentő nyávogással.

 

 

Natalie nagyon boldog, hogy rátalált Mostaccioli-ra, néha még most is olyan hihetetlen, hogy van egy ilyen érdekes külsejű macskája. Korábban azt hitte, hogy ilyen macskák csak a neten léteznek, és ő sosem fog találkozni hasonlóval sem. Eléggé megmosolyogtató, amikor az emberek megkérdezik tőle, hogy festette-e a macska bajuszát, vagy eredeti-e. Mostaccioli-nak van egy testvére, Izanami, aki nagyon visszafogott, ha új emberekkel találkozik. A két macska egyébként remekül kijön egymással, és kötődnek egymáshoz, de a születésük között csak néhány nap telt el, így egykorúak, tehát valószínűleg ez lehet az oka. Natalie apja Mostacciolit Freddy Mercury-nak szólítja, míg Izanamit mosómedvének.

 

 

 

Forrás:

instagram.com/izanami.and.mostaccioli

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

CicaVilága cikkajánló

További cikk »

 

 

 

 

CicaVilága cikkajánló

További cikk »