A macska, aki legyőz minden akadályt

A macska, aki legyőz minden akadályt


A Miáról szóló videók – amelyek azt mutatják meg, ahogy a macska minden akadályt legyőz – vírusként terjednek a közösségi médiában. Habár a különféle macskákról készült felvételek mindig is népszerűek voltak a neten, a Miáról szóló képek és videók különösen elbűvölik az embereket. A fehér perzsa macska ugyanis különféle akadályok útvesztőin halad keresztül, és olyan tetteket hajt végre, amelyek kihívást jelentenek számára. Például műanyag poharakon megy keresztül, miközben még arra is odafigyel, hogy megőrizze macskaszerű eleganciáját. Tulajdonosai folyamatosan emelik a nehézségi szintet, de Miát ez egyáltalán nem zavarja. Olyan könnyedén veszi az akadályokat, mintha erre született volna. Videóit több millióan látták már világszerte, Miának több mint 160 000 követője van az Instagramon, és 3.8 millióan követik a TikTokon.

 

Ismerkedjünk meg Miával, a TikTok híres perzsa macskájával.

 

 

Mia egy klasszikus perzsa cica, aki 1 éves és 9 hónapos. Úgynevezett heterokrómiával született, ami egy igen ritka, de látványos szemmutáció, és mind állatoknál, mind embereknél előfordul, bár állatoknál sokkal gyakoribb. Ennek a szemmutációnak köszönhetően az egyik szem színe eltér a másikétól. A képeken látható Mia egyik szeme kék, a másik pedig zöld.

A híres macska imádja a tonhalat, az új játékokat, szeret az ablakban aludni, és hajnali 3-5 körül ébreszti gazdijait, akik ezért minden reggel korán kezdik a napot.

 

 

Mia és embercsaládja egy albérletben élnek egy lakásban, így a macskának nincs lehetősége arra, hogy fára másszon, egerekre vadásszon, vagy ugráljon. Ezért jött az ötlet, hogy gazdijai játékokat találjanak ki neki, amivel edzésben tarthatják a macskát. Mia pedig rendkívül élvezi ezeket a helyzeteket, szereti leküzdeni az akadályokat, amik rá várnak. Amúgy is egy nagyon ragaszkodó macska, nem szeret távol lenni a családjától. Élvezi azokat a játékokat, amikor a családja akadálypályákat állít fel, majd őt átviszik a másik oldalra, és elfutnak előle. Így a macskának magának kell felfedezni azt az útvonalat, amelyen keresztül eljuthat szeretett családjához. Idővel annyira ügyes lett ezekben a játékokban, hogy családja kénytelen új dolgokat, érdekesebb játékokat kitalálni számára, hogy ne váljanak egyhangúvá a feladatok.

  

Miután leküzdött minden akadályt, megérdemel egy kis pihenést. A játékok mellett egyébként Mia kedvenc időtöltése az alvás.

 

 

 

 

 

 

Amikor meg lett az első 100 000 követő az Instagramon, gazdijai a cica nevében kitettek egy köszönetnyilvánító képet.

  

A Miáról készült egyik videót ITT tudod megnézni.

 

 

Forrás:

instagram.com/mmeowmmia/        

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

CicaVilága cikkajánló

További cikk »

 

 

 

 

CicaVilága cikkajánló

További cikk »