Kiscicák – Nagymacskák

Kiscicák – Nagymacskák


Szia kedves Olvasó!

Minden bizonnyal a névről elsőként neked is Szimba, az Oroszlánkirály rajzfilmek bátor hőse jut eszedbe, aki számtalan megpróbáltatás és kaland után végre megtalálja helyét a világban. Ebben az esetben nem is állsz távol az igazságtól, valóban az oroszlánkirály adta az „ihletet” a névválasztáskor.

Bár biztosan előtted van az arca, azért emlékeztetőül, így néz ki:

 

 

 

A mostani írásomban kicsit bemutatom a magazint.

 

Miért pont Szimba?

Szimba – a bátor és szerethető kis oroszlán – az egyik kedvenc mesehősöm. Tőle megtanulhatjuk, hogyan állhatunk fel a legnehezebb helyzetekből is, hogyan élhetünk túl, miközben megőrizzük jóságos, „emberséges” lényünket. Azt hiszem, ha egy ilyen hős vezetné világunkat is, akkor nem lennének háborúk, nem lenne éhezés, és nélkülözés. A névadással ennek a kedves kis karakternek szerettem volna „emléket állítani”.

 

Miféle oldal ez és mi a célja?

Ez egy cicákról szóló magazin. Mivel jelenleg saját cicám nincs, bár egykori vidéki lányként elég sok tapasztalatra tettem szert velük, ezért az internetet fogom segítségül hívni, ha írásra kerítek sort.

Célom az, hogy a kiscicák mellett a nagymacskák is szót kapjanak, vagyis egy-egy írásban szerepelhessenek olyan állatok is, akiket mi emberek veszélyeztetünk azzal, hogy elpusztítjuk az élőhelyüket, ezért pedig kihalás fenyegeti őket. Bármilyen szomorúan is hangzik, azzal, hogy házakat építünk, elektromos kütyüket találunk fel, kiirtjuk az erdőt, meggyilkoljuk a körülöttünk élő állatokat is, hiszen elveszítik lakhelyüket, és táplálékukat. Éppen ezért nem csak cuki kiscicák, de gyönyörű nagymacskák is helyet kapnak magazinomban.

 

 

Hiszek abban, hogy egy magazin tulajdonosaként érdemes egy jó ügy mellé állni, és felhívni a figyelmet arra, hogy ne csak magunkra, és szeretteinkre, de másokra és az élet egyéb csodáira is vigyázzunk!

 

Kiknek szól ez az oldal?

Mindenkinek, aki szereti a cicákat – nemcsak akkor, ha cukik. Mindenkinek, aki úgy gondolja, a cicák nem önzők, és nem érdekből barátkoznak az emberrel, hanem szeretnivaló, kedves kis lények. Elsősorban azoknak a nyelvén tudok szólni, akik hozzám hasonlóan gondolkodnak, és velem együtt fontosnak tartják azt, hogy amennyire csak tudjuk, megóvjuk környezetünket.

 

 

Szeretnél Te is egy saját cica magazint?

ITT igényelj egyet ingyen, és részesülj a közös bevételből!!!

 

Forrás:

Szimba kép: tvtrops.org

címlap: frontpagemeews.com

Többi kép: pinterest

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

CicaVilága cikkajánló

További cikk »

 

 

 

 

CicaVilága cikkajánló

További cikk »