Polgármester a Pokolban

Polgármester a Pokolban


A háziállatokról készült videók és képek a legcukibb, vagy a legfurcsább okok miatt terjednek el az interneten, és szinte pillanatok alatt válnak népszerűvé. Ma egy Jinx nevű macskával szeretnélek megismertetni, akiről az információk, a képek úgy terjednek a neten, mint a vírus. Már eleve az is szenzáció lehetne, hogy Jinx-nek átlagon felüli hatalmas szemei és mancsai vannak, de a varázsának, népszerűségének nem ez a lényeges szempontja. A különleges macska azért vált híressé, mert jelentkezett egy napra a michingani Pokol nevű város polgármesteri tisztségére. Nemcsak, hogy részt vett a választáson, de meg is kapta a lehetőséget.

 

 

Mindössze három hetes volt Jinx, amikor Mia – jelenlegi gazdija – rátalált.

 

 

 

Mia hamarosan felfedezte, hogy a macska szeme egyre nagyobb lesz, és mivel sok képet megosztott kedvencéről a közösségi oldalakon, egyre többen lettek kíváncsiak Jinx-re.

 


 

Nemcsak a szemei, de a lábai is nagyobbra nőttek az átlagosnál, emiatt pedig nem tud rendesen járni, de ez nem tántorította el a macskát, hogyha futásban nem is, de máshol szép karriert futhasson be.

 

 

 

Nemrég történt az, hogy Jinx egy különleges képességét fedezték fel, mi szerint minden tudása megvan ahhoz, hogy tökéletes politikus váljék belőle. Ez pedig elég ok is volt arra, hogy az internet népe felfigyeljen rá.

 


 

A michingani Hell (vagyis Pokol) városában meghirdették, hogy egy napra bárki lehet polgármester, nincs túl sok kikötés erre vonatkozólag. Miután Mia megtudta ezt, benevezte Jinx nevű macskáját a résztvevők közé.

 


 

A legviccesebb az egészben az volt, hogy a városban valójában bárki indulhatott a polgármesteri tisztségért, hiszen nem volt előírás az, hogy a résztvevő ember legyen, bár valószínűleg nem számítottak négylábú jelentkezőre.

 


 

A választók rendkívül komolyan vették a jelölteket, így gyakorlatilag senkit nem zártak ki. Jinx is bekerült az esélyesek közé, így egy napra megkapta a lehetőséget: ő lett Pokol városának polgármestere.

 

 

 

 

De most komolyan: milyen szép is lenne a világ, ha a pokolban egy ilyen imádnivaló macska uralkodna. ..

 

 

 

A nagy napra – amikor Jinx betölthette a polgármesteri pozíciót – 2022. április 24-én került sor, és élőben közvetítették.

 


 

Minden bizonnyal sokan élvezték azt, hogy Jinx polgármesterként tevékenykedett. Habár vannak olyan városok, ahol az, hogy állatok a polgármesterek, elterjedt – és ma is működő – szokás, de csak ritka esetben választanak meg macskákat.

 


 

Természetesen Jinx nem ingyen vállalta a feladatot. A napi díj embernek, macskának is ugyanannyi volt: 100 dollár. Így a macska élete első fizetését is megkapta.

 

 

 

Forrás:

instagram.com/bigfootjinx

 

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

CicaVilága cikkajánló

További cikk »

 

 

 

 

CicaVilága cikkajánló

További cikk »